Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

33-godišnjak u Osijeku provalio u šest obiteljskih kuća i dva ugostiteljska objekta

Policija je izvijestila kako je uhvaćen višestruki provalnik u Osijeku. Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnovana sumnja da je 33-godišnjak...

Policija je izvijestila kako je uhvaćen višestruki provalnik u Osijeku. Kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. policijske postaje Osijek utvrđena je osnovana sumnja da je 33-godišnjak iz Osijeka počinio 8 kaznenih djela „Teška krađa“ provaljivanjem u ugostiteljske objekte i obiteljske kuće.

Naime, 33-godišnjak je unatrag tri mjeseca na području grada Osijeka izvršio dvije provale u ugostiteljske objekte i ukrao novčanik s novcem. Provalnik je također iskoristio odsustvo vlasnika obiteljskih kuća i provalio u šest obiteljskih kuća u kojima je ukrao novac, novčanike, kolekciju većeg broja starih papirnatih novčanica, veću količinu nakita, osobne dokumente, ručni sat, medicinski uređaj i ključeve.

Jučer je temeljem naloga Županijskog suda u Osijeku izvršena pretraga doma i prostorija kojima se koristi 33-godišnjak gdje je pronađen dio ukradenih predmeta iz više počinjenih provala. Protiv 33-godišnjaka slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Osijeku.

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Strizivojna - prvo digitalno selo u Hrvatskoj

Cilj je da se dobre poljoprivredne prakse u budućnosti prenesu i na druga sela u Hrvatskoj

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji - Vijesti - Novi Radio, Đakovo

Upitnik o navikama i potrebama mladih u Osječko-baranjskoj županiji

Upitnik je namijenjen općoj populaciji mladih s područja Osječko-baranjske županije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »