Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Zlato za đakovačke odbojkašice

Nakon najuspješnije sezone u svojoj povijesti odbojkašice đakovačkog kluba odlučile su ljeto provesti radno i aktivno te su se prijavile na Sportske igre mladih čija se završnica održavala u Splitu...

Nakon najuspješnije sezone u svojoj povijesti odbojkašice đakovačkog kluba odlučile su ljeto provesti radno i aktivno te su se prijavile na Sportske igre mladih čija se završnica održavala u Splitu proteklog vikenda. Pozivnicu za finalnu završnicu Sportskih igara djevojke su izborile u Požegi na kvalifikacijskom turniru gdje su pobijedile ekipu Nove Gradiške (2-1) i Požegu (2-0). Na završnome turniru u Splitu Đakovčanke su pod kodnim imenom „Sestrične“ svladale tri ekipe na putu do zlata. Prvo su pobijedile Varaždin rezultatom 2-0, zatim su u polufinalu bile bolje od Splićanki istim rezultatom, a u finalu su uvjerljivom igrom savladale ŽOK Osijek također rezultatom 2-0 kojime su osvojile najsjajniju medalju te na najbolji način promovirale Odbojkaški klub Đakovo i sam grad. Na turniru odbojke u pijesku, članice kluba Zdenka Babić i Anela Gajić kodnog imena „Tratinčice“ osvojile su brončano odličje.
Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »