Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Zajednički projekt OŠ „M. Gubec“, Tavankut i OŠ Gorjani

Dana 3.11.2022. godine u OŠ „Matija Gubec“ Tavankut, na obnovljenoj površini sportskih terena, održan je sportski susret učenika škole domaćina i učenika OŠ Gorjani. Učenici su se okušali...

Dana 3.11.2022. godine u OŠ „Matija Gubec“ Tavankut, na obnovljenoj površini sportskih terena, održan je sportski susret učenika škole domaćina i učenika OŠ Gorjani. Učenici su se okušali u zanimljivim sportskim aktivnostima, međusobno upoznali i sprijateljili.

Događanje je organizirano u sklopu provedbe projekta „Sportom povezani“ financiranog iz Programa prekogranične suradnje Republike Hrvatske i Republike Srbije od strane Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. 

Nositelj projekta je Osječko-baranjska županija, a partneri su OŠ „M. Gubec“, Tavankut i OŠ Gorjani.

Cilj projekta je pridonijeti jačanju konkurentnosti i ostvarenju vlastitih razvojnih potencijala naselja Gorjani i Tavankut kroz stvaranje adekvatnih preduvjeta za provedbu nastave tjelesne i zdravstvene kulture, kao i jačanje povezanosti s Hrvatima izvan republike Hrvatske kroz razvoj suradnje između škola partnera i povezivanje njihovih učenika organizacijom prekograničnih događanja.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »