Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Veliki uspjeh Mateja Bojanića i Karla Dujmovića

U Lisabonu je završeno europsko jiu-jitsu prvenstvo na kojem je nastupilo nekoliko natjecatelja iz Hrvatske, a poseban uspjeh postigli su momci iz đakovačkog BJJ Factorya, koji se u svoj grad vraćaju...

U Lisabonu je završeno europsko jiu-jitsu prvenstvo na kojem je nastupilo nekoliko natjecatelja iz Hrvatske, a poseban uspjeh postigli su momci iz đakovačkog BJJ Factorya, koji se u svoj grad vraćaju sa zlatnim i srebrnim odličjem, dok srebro i bronca odlaze put Velike Gorice. Nažalost, tek nekoliko hrvatskih klubova poslali su svoju ekipu na ovo natjecanje. To su BJJ Vinkovci, Fight Factory Velika Gorica te đakovački borci. Iz Đakova je za Portugal krenulo pet natjecatelja, a poseban uspjeh postigli su Matej Bojanić i Karlo Dujmović. Bojanić je nastupio u kategoriji juniora bijelog pojasa do 69 kilograma te je slavio u svom prvom meču, da bi u finalu bio poražen te se kući vraća sa srebrom. Dujmović je zato uspio osvojiti najsjajnije odličje. On se natjecao u kategoriji mlađih juniora, bijeli pojas do 74 kg te je s dvije pobjede, od kojih je prva bila nad domaćim borcem, a druga prekidom već u prvoj minuti, došao do naslova europskog prvaka.

Za razliku od njegovog kolege Erkapića, đakovački trener Davor Počijak se iskušao u turniru. Nastupio je u kategoriji crni pojas do 75 kg te je u prvom meču ekspresno slavio prekidom, da bi onda ipak bio eliminiran u idućem nastupu.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »