Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Večeras se otvara Pannonian Challenge

Pannonian Challenge slavi osamnaesti rođendan. Najveći regionalni festival ekstremnog sporta i glazbe, smješten u Osijeku, počinje danas. Neki od najboljih svjetskih vozača u BMX, skate i inline...

Pannonian Challenge slavi osamnaesti rođendan. Najveći regionalni festival ekstremnog sporta i glazbe, smješten u Osijeku, počinje danas. Neki od najboljih svjetskih vozača u BMX, skate i inline disciplinama, zabavit će sve koji vole ekstremnu zabavu kako je najavila Danica Bukna iz odnosa s javnošću Pannonian Challenge-a: Dnevni sportski dio Pannonian časti besplatnim ulaznicama za sve posjetitelje u parku Copacabana, a na slavlje stižu neka od najvećih imena regionalne i svjetske ekstremne scene koje će popratiti regionalni bendovi i izvođači, rekla je Bukna: Pannonian se otvara večeras u 20 sati izložbom fotografija u galeriji Kazamat, a traje sve do 11. lipnja.
Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »