Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Utakmica Hrvatska-Turska:Posebna regulacija prometa i Fan zona

Uoči i za vrijeme utakmice Europskih kvalifikacija za EURO 2024 između reprezentacija Hrvatske i Turske, koja se igra danas, 12. listopada, s početkom u 20:45 sati na stadionu Opus Arena u Osijeku,...

Uoči i za vrijeme utakmice Europskih kvalifikacija za EURO 2024 između reprezentacija Hrvatske i Turske, koja se igra danas, 12. listopada, s početkom u 20:45 sati na stadionu Opus Arena u Osijeku, bit će na snazi posebna sigurnosna procedura te posebna regulacija prometa na prilazima stadionu. HNS i Grad Osijek organizirali su navijačku zonu pored stadiona Opus Arena, u okviru koje će svi navijači moći pronaći brojne sadržaje uoči utakmice, uključujući ulični nogomet, sportske preglede koje će omogućiti PSK, stolni nogomet te prodajna mjesta s navijačkom opremom, kao i ugostiteljski sadržaj. Najvažnije, navijači će na velikom ekranu moći pratiti utakmicu Hrvatska - Turska.

Fan zona je smještena na platou uz istočnu stranu stadiona Opus Arena, a otvorena je za sve navijače od 10:00 sati. Od 18:30 sati u Opus Areni osiguran je koncert Indire i Slavonia benda. Stadion Opus Arena bit će otvoren za navijače od 18:00 sati. Zbog opsežnih mjera sigurnosti koje će se poduzimati s ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona pozivaju se navijači da dođu na stadion što ranije.

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »