Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Uspješne gimnastičarke kluba Fit Đakovo

Jučer je održano 1. kolo KUP-a za C program u Belom Manastiru gdje su nastupile i gimnastičarke iz Gimnastičkog kluba Fit Đakovo u kategorijama mlađih juniorki i juniorki. U konkurenciji od 6 klubova...

Jučer je održano 1. kolo KUP-a za C program u Belom Manastiru gdje su nastupile i gimnastičarke iz Gimnastičkog kluba Fit Đakovo u kategorijama mlađih juniorki i juniorki. U konkurenciji od 6 klubova ekipno su osvojile treće mjesto u obje kategorije. Juniorke su za 0.50 bodova zaostajale za drugim mjestom. U kategoriji mladih juniorki natjecale su Ena Batinić, Petra Valentin te prvi puta Maja Sučić i Eva Mari Labak. Izvrsno drugo mjesto osvojila je Ena Batinić. U kategoriji juniorki natjecale su se Sara Car, Klara Car, Lana Zaharov, Rita Ilakovac, Nika Batinić, Sara Buljan te Ema Gavranović. Najbolji rezultat ostvarila je Sara Buljan zauzevši osmo mjesto u vrlo jakoj konkurenciji. Ekipe je vodila trenerica Željka Rossi.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »