Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Uspješna 2017. Šahovskog kluba "Dama"

Prošlog vikenda u Zagrebu se u organizaciji ŠK "Dama" Đakovo i Zagrebačkog šahovskog saveza odigrao Adventski ženski šahovski turnir. Na turniru je sudjelovalo 19 igračica iz Zagreba, Siska, Buševca,...

Prošlog vikenda u Zagrebu se u organizaciji ŠK "Dama" Đakovo i Zagrebačkog šahovskog saveza odigrao Adventski ženski šahovski turnir. Na turniru je sudjelovalo 19 igračica iz Zagreba, Siska, Buševca, Podsuseda, Jelse, Đurđevca, Vukovara i Đakova, a svečanost otvaranja uveličali  su predstavnici Hrvatskog šahovskog saveza, Zagrebačkog šahovskog saveza te gradonačelnik Zagreba Milan Bandić koji je i otvorio turnir. Pobjednica turnira je velemajstorica Mirjana Medić, drugoplasirana je Tihana Iveković, a treća je Iva Hlavač iz ŠK "Dama" Đakovo. Ovim turnirom Klub je završio vrlo uspješnu natjecateljsku i sportsku 2017. godinu.
2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu - Sport - Novi Radio, Đakovo

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu

Naša mlada sugrađanka Donatella Sertić i ovaj vikend je bila uspješna

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »