Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Uspješan vikend đakovačkih sportaša

U subotu 29. 01. u Zagrebu održano je Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke u dvorani. Prije tog natjecanja održan je Kadetski miting. Na tom vrlo jakom mitingu uspješno su nastupile...

U subotu 29. 01. u Zagrebu održano je Pojedinačno prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore i seniorke u dvorani. Prije tog natjecanja održan je Kadetski miting. Na tom vrlo jakom mitingu uspješno su nastupile i dvije članice Atletskog kluba"sla - Ante Perić" Đakovo.Sara Zrinušić je na utrci od 1500 metara zauzela 3. mjesto dok je Ela Đelatović na 600 metara osvojila 9 mjesto, doznali smo od trenera Zvonka Karolija.

Tijekom proteklog vikenda Đakovačke odbojkašice u Đakovu su ugostile ekipe iz Požege, Slavonskog Broda i Osijeka u sklopu prvog turnira I. stupnja prvenstva Slavonije i Baranje za kadetkinje. Đakovčanke su nakon tri utakmice ostvarile omjere 2-1 što je u konačnici i očekivan rezultat. Upisale su maksimalne pobjede protiv Vallis Auree iz Požege i Slavonskog Broda, a jedini poraz doživjele su u utakmici protiv Osijeka. Za mlađu ekipu Ok Đakovo nastupile su Josipa Rotim, Mirta Čota, Ana Zrakić, Ivana Škegro, Tara Novaković, Petra Lukić, Barbara Mađarević, Tea Štenc, Ana Tilman, Ivona Dernaj, Lana Šarčević i Ena Marijanović. Trener: Zvonimir Božić.OK Đakovo: Maja Maričić, Dorotea Habijanec, Petra Lukić, Josipa Radoš, Anela Gajić, Barbara Mađarević, Matea Ćato, Mirta Čota, Lucija Mrkić, Marija Verhas, Ana Tilman i Josipa Rotim. Trener: Vjeko Barišić.

Izvor i foto: Zvonko Karoli, OK Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »