Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

U Osijeku počinje Junior NBA turnir

Autor: Novi Radio

Sljedećeg vikenda, 27. i 28. siječnja natjecanje se nastavlja u Đakovu

U Osijeku počinje Junior NBA turnir - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda započinje turnir u košarci, poznat kao Junior NBA, a kreće 20. i 21. siječnja u Osijeku na Gradskom vrtu. Sudjeluje ukupno 30 osnovnih škola iz cijele Hrvatske među kojima i OŠ Vladimir Nazor Đakovo. Po uzoru na NBA ligu, škole su podijeljene u divizije i konferencije, a svaka će nositi ime i dresove jednog NBA tima. Škole iz regije Istok nalaze se u kategoriji Northwest Division, a to su OŠ August Harambašić Donji Miholjac (Minnesota Timberwolves), OŠ Ivana Kozarca Županja (Denver Nuggets), OŠ Doktora Franje Tuđmana Beli Manastir (Utah Jazz), OŠ Jagode Truhelke Osijek (OKC Thunder) i OŠ Vladimir Nazor Đakovo (Portland Trail Blazers).

Sljedećeg vikenda, 27. i 28. siječnja natjecanje se nastavlja u Đakovu. Drugu godinu za redom ovakav tip natjecanja po uzoru na NBA ligu organizira NBA Europa, a u suradnji s Hrvatskim košarkaškim savezom.

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »