Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

U nedjelju nogometna i rukometna utakmica u Osijeku

U nedjelju se u Osijeku odigrava nogometna utakmica SuperSport HNL između NK Osijeka i HNK Hajduk, koja počinje u 17 i 30 sati na stadionu Gradski vrt. Isti dan igra se i rukometna kvalifikacijska utakmica...

U nedjelju se u Osijeku odigrava nogometna utakmica SuperSport HNL između NK Osijeka i HNK Hajduk, koja počinje u 17 i 30 sati na stadionu Gradski vrt. Isti dan igra se i rukometna kvalifikacijska utakmica za Euro 2024. godine, između reprezentacija Hrvatske i Nizozemske, koja počinje u 20 i 15 sati u dvorani Gradski vrt.

Kako bi se izbjegle velike gužve gledatelja u odlasku s nogometne utakmice i gledatelja rukometne utakmice u dolasku, preporuka ljubiteljima sporta je dolazak na ciljana mjesta na stadion ili u dvoranu gradskim prijevozom ili pješice.

Građani koji unatoč savjetima ipak krenu na sportske susrete svojim osobnim vozilima, potrebno je pridržavati se uputa policijskih službenika koji će regulirati promet, kao i izbjegavati parkiranje na nedozvoljenim mjestima što će se sankcionirati.

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »