Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

U Josipovcu Punitovačkom održan trodnevni malonogometni noćni turnir

Uz sve mjere predostrožnosti i zaštite u Josipovcu Punitovačkom održan je u četvrtak, petak i subotu, 16., 17., i 18. srpnja, u organizaciji NK „Omladinac“ tradicionalni, dvadeset i drugi malonogometni...

Uz sve mjere predostrožnosti i zaštite u Josipovcu Punitovačkom održan je u četvrtak, petak i subotu, 16., 17., i 18. srpnja, u organizaciji NK „Omladinac“ tradicionalni, dvadeset i drugi malonogometni noćni turnir na kojemu je sudjelovalo 12 ekipa, većinom Josipovčana, a u revijalnom dijelu turnira zaigrale su 3 dječje te 2 ženske ekipe mladeži i starijih.

Pokrovitelj je bila Općina Punitovci uz sponzorstvo josipovačkih mladića na privremenom radu u inozemstvu (novi razglas) i obitelji Stjepana i Igora Pastva (nagrada u tomboli, sedmodnevno ljetovanje za 2 osobe u Medulinu).

Prvaci turnira su „Banasovci“, drugi su „Drljak“, a treći „Prsten“. Najbolji golman je Denis Brkić, a najbolji strijelac Tomislav Eling. Sudili su Rajko Ač i Krešimir Marković, a turnir je vodio veteran Ivica Oslić.

Dobra organizacija, unatoč opasnosti od korone i promjenjivom vremenu privukla je svaku večer više od 350 sudionika i gledatelja.

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »