Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Treći Kup Borovik

Treći po redu Kup Borovik održati će se 24. lipnja 2023. godine na akumulaciji Borovik. Uz utrku veslača, koja će ove godine brojiti 15 ekipa, održati će se i utrka veslačica na kojoj će sudjelovati...

Treći po redu Kup Borovik održati će se 24. lipnja 2023. godine na akumulaciji Borovik. Uz utrku veslača, koja će ove godine brojiti 15 ekipa, održati će se i utrka veslačica na kojoj će sudjelovati 4 ekipe, uz debitantski nastup domaće ženske veslačke ekipe. Veslači će opet odmjeriti snage u utrci dužine cca 10 km, dok će se veslačice natjecati u utrci dužine cca 5 km. Utrka će i ove godine okupiti neke od najjačih ekipa koje se bave ovim sportom.

Ekipe koje će nastupiti su Udruga lađara Stablina, Udruga lađara Zagreb, Udruga lađara Gusari – Komin, Udruga lađara Sveti Ilija- Metković, Argonauti Bjelovar, Lađari Hrvatsko Šumarsko Društvo – Šumari, Udruga lađara Gospa Karmelska – Krvavac, Udruga lađara Sisak, Salašari Somborski – HKUD Vladimir Nazor, Vaterpolo klub Đakovo, Vinkovački lađari, Udruga lađara Marsonija i Sportsko-veslačka udruga Đakovo. Od ženskih ekipa očekuje se sudjelovanje: Udruga lađarica Sisak, Sparte Bjelovar, Vinkovačke lađarice i Sportsko – Veslačka udruga Đakovo. Organizator događaja je Sportsko-veslačka udruga Đakovo.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »