Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Treći Kup Borovik

Treći po redu Kup Borovik održati će se 24. lipnja 2023. godine na akumulaciji Borovik. Uz utrku veslača, koja će ove godine brojiti 15 ekipa, održati će se i utrka veslačica na kojoj će sudjelovati...

Treći po redu Kup Borovik održati će se 24. lipnja 2023. godine na akumulaciji Borovik. Uz utrku veslača, koja će ove godine brojiti 15 ekipa, održati će se i utrka veslačica na kojoj će sudjelovati 4 ekipe, uz debitantski nastup domaće ženske veslačke ekipe. Veslači će opet odmjeriti snage u utrci dužine cca 10 km, dok će se veslačice natjecati u utrci dužine cca 5 km. Utrka će i ove godine okupiti neke od najjačih ekipa koje se bave ovim sportom.

Ekipe koje će nastupiti su Udruga lađara Stablina, Udruga lađara Zagreb, Udruga lađara Gusari – Komin, Udruga lađara Sveti Ilija- Metković, Argonauti Bjelovar, Lađari Hrvatsko Šumarsko Društvo – Šumari, Udruga lađara Gospa Karmelska – Krvavac, Udruga lađara Sisak, Salašari Somborski – HKUD Vladimir Nazor, Vaterpolo klub Đakovo, Vinkovački lađari, Udruga lađara Marsonija i Sportsko-veslačka udruga Đakovo. Od ženskih ekipa očekuje se sudjelovanje: Udruga lađarica Sisak, Sparte Bjelovar, Vinkovačke lađarice i Sportsko – Veslačka udruga Đakovo. Organizator događaja je Sportsko-veslačka udruga Đakovo.

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu - Sport - Novi Radio, Đakovo

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu

Naša mlada sugrađanka Donatella Sertić i ovaj vikend je bila uspješna

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »