Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Trčimo za mentalno zdravlje

Povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja Filozofski fakultet u Osijeku po drugi put organizira utrku Trčimo za mentalno zdravlje. U svrhu podizanja svijesti o važnosti mentalnog zdravlja...

Povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja Filozofski fakultet u Osijeku po drugi put organizira utrku Trčimo za mentalno zdravlje. U svrhu podizanja svijesti o važnosti mentalnog zdravlja te naglašavanja zaštitnih čimbenika u njegovu očuvanju ovom manifestacijom promoviraju se pozitivni učinci tjelesne aktivnosti na mentalno zdravlje i psihološku dobrobit.

Naime, istraživanja pokazuju da trčanje ima pozitivne učinke na mentalno zdravlje u vidu smanjenja simptoma depresije i anksioznosti, poboljšavanja raspoloženja, povećanja samopouzdanja te smanjenja doživljaja stresa.

Filozofski fakultet organizira utrku u duljini od 5 km 14. listopada 2023. godine sa startom/ciljem u 17.00 sati na osječkoj Kopici (istočni ulaz). Utrka se organizira uz suorganizatore Sportsko rekreacijski klub RUN4FUN i Studentski zbor Filozofskog fakulteta u Osijeku, uz potporu Odsjeka za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku, Studentskog zbora Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku i Osječko-baranjske županije, te uz logističku podršku Grada Osijeka i Turističke zajednice grada Osijeka.

Prijave za utrku primaju se do 6. listopada ili do ispunjenja limita od 350 sudionika koji su uplatom startnine osigurali svoje mjesto!

Izvor: FFOS

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »