Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Timskim radom do medalja

Sinoć je održan prvi trening đakovačkog Brazilian Jiu Jitsu kluba Factory nakon povratka s Europskog prvenstva u Lisabonu, no jučer nisu trenirali, samo su slavili. Slavili su, ne samo zlatnu i srebrnu...

Sinoć je održan prvi trening đakovačkog Brazilian Jiu Jitsu kluba Factory nakon povratka s Europskog prvenstva u Lisabonu, no jučer nisu trenirali, samo su slavili.

Slavili su, ne samo zlatnu i srebrnu europsku medalju, nego jedan uspješan timski rad, sportski kolektiv i jedno zajedništvo, svakodnevno treniranje tijekom višemjesečnih priprema cijele ekipe, Karla, Mateja, Marka, Nenada i Davora. Evo što je za Novi radio rekao europski prvak Karlo Dujmović

U Lisabon su krenuli pomalo samozatajno u sjeni nekih drugih popularnijih sportskih natjecanja, noseći samo svoje sportske snove i želje, a vratili se kući s vlastitim komadićem europskog vrha i dokazali da u gradu žive i treniraju istinski mladi sportski talenti. Karlo Dujmović i Matej Bojanić su sinoć promovirani u viši rang - plavi pojas, koji su svojim uspjehom i više nego zaslužili.

Srebrni Matej Bojanić do svoje je medalje došao s ozlijeđenim prstom.

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu - Sport - Novi Radio, Đakovo

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu

Naša mlada sugrađanka Donatella Sertić i ovaj vikend je bila uspješna

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »