Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Sportski vikend u Đakovu

Program manifestacije „Zvonila su zvona katedrale naše” nastavlja se ovoga vikenda sportskim događanjima. U subotu od 10 sati igrat će se u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani malonogometni turnir...

Program manifestacije „Zvonila su zvona katedrale naše” nastavlja se ovoga vikenda sportskim događanjima. U subotu od 10 sati igrat će se u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani malonogometni turnir predstavnika udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata. Poslijepodne je rezervirano za košarku, od 17 sati u gradskoj dvorani počinje košarkaški turnir.

U nedjelju u 7 sati počinju 44. Đakovački susreti, ribičko natjecanje na Jošavi, a sportski vikend zaključit će nastavak košarkaškog turnira od 17 sati.

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »