Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Sportska natjecanja branitelja i veterana Domovinskog rata

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata - Podružnica Osječko-baranjske županije i njezini ogranci domaćini su 24. Državnog sportskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH...

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata - Podružnica Osječko-baranjske županije i njezini ogranci domaćini su 24. Državnog sportskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata RH 2019. u Osijeku koje se održava danas. Ta vrsta sportskog natjecanja postoji u kontinuitetu još od 1996. godine i održala se sve do sada.

Sudjeluje više od 1000 branitelja iz cijele Hrvatske, 20 županija plus Grad Zagreb. Svaka županija dolazi s 50 natjecatelja. Natjecatelji će se okušati na sportskim borilištima u Osijeku i Josipovcu u osam sportskih disciplina: boćanju, elektronskom pikadu, kuglanju, šahu, malom nogometu, streljaštvu, potezanju konopa i stolnom tenisu.

Natjecanja u sportskim disciplinama održavaju se od 11 do 17 sati. Borilišta su na streljani Pampas Osijek i igralištu NK-a Radnik Josipovac, Bočalište sv. Luke.Od 18 sati do 18.30 završetak je sportskog natjecanja i odlazak natjecatelja autobusima u dvoranu Jug, gdje će u 19 sati biti proglašeni pobjednici 24. DŠNDVDR RH “Osijek 2019.”

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »