Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ritmika KUD "Sklad'' prima nove članove

Ritmika KUD-a Sklad poziva sve zainteresirane da se priključe njihovoj plesnoj obitelji. Ukupno broje četiri skupine za sve uzraste, a osim što vole plesati, uče razne plesne stilove, igraju se, nastupaju...

Ritmika KUD-a Sklad poziva sve zainteresirane da se priključe njihovoj plesnoj obitelji. Ukupno broje četiri skupine za sve uzraste, a osim što vole plesati, uče razne plesne stilove, igraju se, nastupaju i sudjeluju na brojim natjecanjima. Podsjećamo, grupa "Candies'' ove se godine predstavila na Svjetskom plesnom kupu u Španjolskoj i zauzela 10. mjesto. Nova plesna sezona počine 3. rujna, a nakon završetka prijava voditeljice, Marijana Bošković i Iva Križić, kontaktirati će sve prijavljene o terminima održavanja. Više informacija može se pronaći na FB stranici Ritmika KUD Sklad.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »