Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ritmika KUD "Sklad'' prima nove članove

Ritmika KUD-a Sklad poziva sve zainteresirane da se priključe njihovoj plesnoj obitelji. Ukupno broje četiri skupine za sve uzraste, a osim što vole plesati, uče razne plesne stilove, igraju se, nastupaju...

Ritmika KUD-a Sklad poziva sve zainteresirane da se priključe njihovoj plesnoj obitelji. Ukupno broje četiri skupine za sve uzraste, a osim što vole plesati, uče razne plesne stilove, igraju se, nastupaju i sudjeluju na brojim natjecanjima. Podsjećamo, grupa "Candies'' ove se godine predstavila na Svjetskom plesnom kupu u Španjolskoj i zauzela 10. mjesto. Nova plesna sezona počine 3. rujna, a nakon završetka prijava voditeljice, Marijana Bošković i Iva Križić, kontaktirati će sve prijavljene o terminima održavanja. Više informacija može se pronaći na FB stranici Ritmika KUD Sklad.

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu - Sport - Novi Radio, Đakovo

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu

Naša mlada sugrađanka Donatella Sertić i ovaj vikend je bila uspješna

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »