Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ribolov: Memorijal Josip Krha - Bajo

Zlatko Gabajček i Stjepan Kmet pobjednici su tradicionalnog 19. po redu ribičkog natjecanja na Uskrsni ponedjeljak Memorijal Josip Krha - Bajo u organizaciji josipovačke Ribičke udruge „Karas“...

Zlatko Gabajček i Stjepan Kmet pobjednici su tradicionalnog 19. po redu ribičkog natjecanja na Uskrsni ponedjeljak Memorijal Josip Krha - Bajo u organizaciji josipovačke Ribičke udruge „Karas“ na ribnjaku „Drljak“, koji se održava u sjećanje na tragično preminulog ribiča.

Natjecalo se 15 ekipa sa po dva člana po dva štapa. Pecao se, odnosno bodovao šaran i amur po sistemu „uhvati pa pusti“. Zbog nepovoljnog vremena bez ulova je ostalo 9 ekipa, a pobjednici su ulovili šarana težine 14,6 kg.

Drugo mjesto pripalo je Michaelu Geigeru i Franji Barešu iz Đakova, a treće mjesto Mariu Komaru i Petru Kuricu. Najulov sa šaranom od 8,4 kg pripao je Stjepanu Kmetu.

Izvor i foto: Mirko Knežević

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »