Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Prvi memorijalni turnir za Igora Kedačića

U Budrovcima će se danas i sutra održati prvi memorijalni turnir za tragično preminulog Igora Kedačića čime će njegovi najbliži sportski prijatelji pokušati sačuvati uspomenu na mladog i prerano...

U Budrovcima će se danas i sutra održati prvi memorijalni turnir za tragično preminulog Igora Kedačića čime će njegovi najbliži sportski prijatelji pokušati sačuvati uspomenu na mladog i prerano preminulog sportaša. Turnir će se održati na stadionu NK Slavonija Budrovci. Uz domaćine Slavoniju na ovom turniru sudjelovat će još i NK “Ratar” Piškorevci (klub u kojem u je Igor odradio svoje posljednje nogometne korake), NK “Dračice” Đakovo i NK “Mladost” Satnica Đakovačka.

Igor je prve nogometne korake napravio u Đakovu u Croatiji. Tada mu je trener u školi nogometa bio Nikola Župan. Kao senior je igrao u NK Slavonija Budrovci do 2016. kada je otišao u NK Ratar Piškorevci odigravši jednu sezonu. Kada je Slavonija ispala u niži rang odlučio se vratiti u Budrovce kao trener i igrač gdje je odigrao nekoliko utakmica, ali se ubrzo ipak vraća nazad u Ratar gdje je 28.veljače ove godine vraćajući se s treninga kao suvozač doživio prometnu nesreću i poginuo.

Turnir počinje u 16h.

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »