Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Prvi memorijalni turnir za Igora Kedačića

U Budrovcima će se danas i sutra održati prvi memorijalni turnir za tragično preminulog Igora Kedačića čime će njegovi najbliži sportski prijatelji pokušati sačuvati uspomenu na mladog i prerano...

U Budrovcima će se danas i sutra održati prvi memorijalni turnir za tragično preminulog Igora Kedačića čime će njegovi najbliži sportski prijatelji pokušati sačuvati uspomenu na mladog i prerano preminulog sportaša. Turnir će se održati na stadionu NK Slavonija Budrovci. Uz domaćine Slavoniju na ovom turniru sudjelovat će još i NK “Ratar” Piškorevci (klub u kojem u je Igor odradio svoje posljednje nogometne korake), NK “Dračice” Đakovo i NK “Mladost” Satnica Đakovačka.

Igor je prve nogometne korake napravio u Đakovu u Croatiji. Tada mu je trener u školi nogometa bio Nikola Župan. Kao senior je igrao u NK Slavonija Budrovci do 2016. kada je otišao u NK Ratar Piškorevci odigravši jednu sezonu. Kada je Slavonija ispala u niži rang odlučio se vratiti u Budrovce kao trener i igrač gdje je odigrao nekoliko utakmica, ali se ubrzo ipak vraća nazad u Ratar gdje je 28.veljače ove godine vraćajući se s treninga kao suvozač doživio prometnu nesreću i poginuo.

Turnir počinje u 16h.

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »