Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Pripreme započeli pobjedom

U sklopu priprema za nastavak natjecateljske sezone u nedjelju, 11. veljače, mlađi pioniri NK Đakovo Croatia ( god.2005./2006.) odigrali su prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz nogometnog kluba...

U sklopu priprema za nastavak natjecateljske sezone u nedjelju, 11. veljače, mlađi pioniri NK Đakovo Croatia ( god.2005./2006.) odigrali su prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz nogometnog kluba Marsonija iz Slavonskog Broda. Na izrazito, za igru teškom i zahtjevnom terenu u Slavonskom Brodu, Đakovčani su slavili rezultatom 5:3. Golove za NK Đakovo Croatia su postigli Zirn, Milić, Lukač, Zrinušić i Perić. - Ovo je prva pripremna utakmica i zadovoljan sam prikazanom igrom jer je teren bio vrlo zahtjevan za igru. Loše smo otvorili utakmicu , ali je kasnije sve došlo na svoje mjesto. U sklopu priprema prije nastavka sezone planiramo odigrati još 5 prijateljskih utakmica kako bi u nastavak natjecanja ušli što spremniji, rekao je nakon utakmice trener Branko Nikolić.
Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »