Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Pripreme započeli pobjedom

U sklopu priprema za nastavak natjecateljske sezone u nedjelju, 11. veljače, mlađi pioniri NK Đakovo Croatia ( god.2005./2006.) odigrali su prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz nogometnog kluba...

U sklopu priprema za nastavak natjecateljske sezone u nedjelju, 11. veljače, mlađi pioniri NK Đakovo Croatia ( god.2005./2006.) odigrali su prijateljsku utakmicu protiv vršnjaka iz nogometnog kluba Marsonija iz Slavonskog Broda. Na izrazito, za igru teškom i zahtjevnom terenu u Slavonskom Brodu, Đakovčani su slavili rezultatom 5:3. Golove za NK Đakovo Croatia su postigli Zirn, Milić, Lukač, Zrinušić i Perić. - Ovo je prva pripremna utakmica i zadovoljan sam prikazanom igrom jer je teren bio vrlo zahtjevan za igru. Loše smo otvorili utakmicu , ali je kasnije sve došlo na svoje mjesto. U sklopu priprema prije nastavka sezone planiramo odigrati još 5 prijateljskih utakmica kako bi u nastavak natjecanja ušli što spremniji, rekao je nakon utakmice trener Branko Nikolić.
2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu - Sport - Novi Radio, Đakovo

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu

Naša mlada sugrađanka Donatella Sertić i ovaj vikend je bila uspješna

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »