Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Postani član "plesne obitelji'' Ritmike KUD-a Sklad

S dolaskom rujna i nakon ljetne stanke s radom nastavljaju udruge koje u gradu okupljaju velik broj mladih uz različite aktivnosti. U tijeku su upisi u novu plesnu sezonu Ritmike KUD-a “Sklad”. Pozivaju...

S dolaskom rujna i nakon ljetne stanke s radom nastavljaju udruge koje u gradu okupljaju velik broj mladih uz različite aktivnosti.

U tijeku su upisi u novu plesnu sezonu Ritmike KUD-a “Sklad”. Pozivaju nove i stare članove da se prijave i postanu dio ove plesne obitelji. Kako kažu, „čeka Vas puno plesa, zabave, igre, nastupa i natjecanja, sve to uz stručno pedagoško vodstvo naših voditeljica Marijane Bošković i Ive Križić”. Na treninzima učit će se razni plesni stilovi od baleta, suvremenog plesa do hip hopa, a uz ples radi se na razvijanju ritma i pokreta, ali i na razvijanju motoričkih vještina. Osim toga, kroz igru i zabavne aktivnosti razvija se kreativnost, vještine timskog rada i interakcije s drugima, poručuju voditeljice. Upisuju se djeca od 3 godine i starija, a upisati se može preko Google obrasca kojega ćete pronaći na fb stranicama Ritmike KUD-a „Sklad”.

Također, u tijeku su upisi i u Đakovačke mažoretkinje KUD-a "Sklad" za djevojčice i djevojke od 4 do 18 godina. Prijave i informacije vrše se na broj 099/347-2110.

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »