Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Popularne City Games danas u Đakovu

Foto: Marin Cuk Vurnek Popularne ljetne igre za sve generacije i ove godine, u sklopu svoje međunarodne turneje, gostuju u Đakovu. O njihovoj popularnosti dovoljno govori podatak o 35 različitih lokacija...

Foto: Marin Cuk Vurnek

Popularne ljetne igre za sve generacije i ove godine, u sklopu svoje međunarodne turneje, gostuju u Đakovu. O njihovoj popularnosti dovoljno govori podatak o 35 različitih lokacija u više zemalja te brojka od čak 150 prijavljenih ekipa. Prošle godine je grad Đakovo po prvi puta bio domaćin City Games-a, a ove godine vraćaju se s potpuno novom scenografijom i brojnim iznenađenjima.

Ovaj sportsko-zabavni spektakl, održati će se danas, 13. kolovoza, na Gradskim bazenima s početkom u 19:30 sati. U Đakovu će svoje snage odmjeriti šest ekipa s područja Slavonije i Baranje. Prošlogodišnji naslov brani ekipa Valpova koja je tek u posljednjoj igri uspjela osigurati titulu pobjednika. Ekipe će se nadmetati u modernim inačicama tradicionalnih igara na bazenu kao što su leteći vaterpolo, vino, vodena košarka, spašavanje turistkinje, utrka bačvi i veslo.

Foto: Marin Cuk Vurnek

Ove godine su organizatori zamijenili kompletnu scenografiju te pripremaju brojna iznenađenja i nove igre kako za natjecateljske ekipe tako i za gledatelje.

“Pobjednička ekipa u Hrvatskoj ostvaruje pravo sudjelovanja na velikom međunarodnom finalu 2020. godine u Sloveniji. Cilj potpuno novog formata natjecanja je širenje na cijelu Europu, čime će se projekt City Games po popularnosti moći usporediti sa nekada popularnim Igrama bez granica. Na međunarodnom finalu će Hrvatska biti jedna od 16 europskih ekipa koje će se natjecati za naslov prvaka”, objasnio je inicijator i direktor projekta Miroslav Krzyk.

Foto: Marin Cuk Vernek
KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »