Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Pobjeda u Kup utakmici u Čakovcu

Kao pobjednici regije Istok, košarkaši KK ĐAKOVA u susretu Kupa „Krešimira Ćosića“ gostovali su u Čakovcu kod pobjednika regije Sjever, KK ČAKOVEC GLOBETKA te u neizvjesnom susretu ostvarili...

Kao pobjednici regije Istok, košarkaši KK ĐAKOVA u susretu Kupa „Krešimira Ćosića“ gostovali su u Čakovcu kod pobjednika regije Sjever, KK ČAKOVEC GLOBETKA te u neizvjesnom susretu ostvarili pobjedu 82:90 ( 47:47 ).

Stariji pratitelji đakovačke košarke rekli bi da se ništa posebno nije promjenilo u susretima Međimuraca i Đakovčana od 90-tih godina naovamo, kad su ove regije imale zajedničku A2 ligu. I dalje je gotovo uvijek riječ o neizvjesnim i dobrim utakmicama bez obzira na rang natjecanja ili položaj na tablici. Tako je bilo i ovaj put. Čakovečka GLOBETKA, koja okuplja i one iskusne međimurske košarkaše, pokušala je iskoristiti sve svoje prednosti. Uz iskustvo, tako su uspjeli pogoditi čak 14 „trica“ pa je na poluvremenu bilo 47:47. U nastavku susreta, Đakovčani ipak pomalo uzimaju prednost i dobrom kolektivnom predstavom i sa ukupnih 9 „trica“ zaključuju utakmicu sa zasluženih 82:90.

Kod Đakova najefikasniji Kristijan Vladović sa 21 košem, Matej Češkić postigao je 17 poena, Stjepan Hajduković i Antun Hrkač po 13, Ivan Car 11, Toni Radoš 10, Ivan Miličević 3, Matija Prša 2 a još su nastupili Stjepan Vukadin, Matej Blažević, Marko Pralas a prvi seniorski nastup imao je mladi Jakov Marjanović.

Đakovački košarkaši plasirali su se tako u idući krug natjecanja. Suparnik u idućem krugu Kupa biti će poznat nakon izvlačenja parova u prostorijama HKS-a u srijedu 25. listopada u 12 sati. Mogući suparnici tražiti će se iz kruga ekipa koji nastupaju u od ove godine novoformiranoj Prvoj ligi.

foto: basketball.hr

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »