Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

PK Đakovo domaćin Ekipnog C prvenstva Hrvatske

Plivački klub Đakovo ovoga vikenda je domaćin Ekipnog C prvenstva Hrvatske u organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza. Natjecanje je specifično jer se natjecatelji ne natječu kao pojedinci, već...

Plivački klub Đakovo ovoga vikenda je domaćin Ekipnog C prvenstva Hrvatske u organizaciji Hrvatskog plivačkog saveza. Natjecanje je specifično jer se natjecatelji ne natječu kao pojedinci, već ekipno u muškoj i ženskoj kategoriji. Prvenstvo će se održati 5. i 6. kolovoza na Gradskim bazenima u Đakovu.  Početak je u subotu u 8:45 kada je svečano otvorenje i mimohod ekipa, dok u 9 započinje natjecateljski dio. Osam članova Plivačkog kluba Đakovo sudjeluje na ovome natjecanju, a to su: Tin Takač, Dominik Nikolić, Luka Kovačević, Stipe Blažević, Toni Blažević, Toni Svalina, Stjepan Car i Petar Barišić. Na ovome prvenstvu ugostit će klubove: PK Orahovica, PK Jug iz Dubrovnika, zatim Orion iz Vinkovaca, Kantrida i Nevera iz Rijeke, Grdelin iz Splita, Delfin iz Rovinja te Čakovečki (ČPK) i Vinkovački (VPK) plivački klub. Za bodove i plasman na B prvenstvo boriti će se devet klubova u konkurenciji plivača i sedam klubova u konkurenciji plivačica. Iz Univerzala saznajemo da će Gradski bazeni Đakovo biti zatvoreni za kupače, već u petak od 16 sati, u subotu cijeli dan te će se ponovno otvoriti za kupanje u nedjelju od 15 sati. Ulaz je slobodan za sve one koji žele podržati domaće i gostujuće plivače.
2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu - Sport - Novi Radio, Đakovo

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu

Naša mlada sugrađanka Donatella Sertić i ovaj vikend je bila uspješna

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »