Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Ovoga vikenda košarkaški spektakl pod tornjevima katedrale

KK Đakovo ovoga vikenda, 14. i 15. srpnja, organizira Turnir ulične košarke, službeni Fiba 3×3 turnir. Svojim organizacijskim karakteristikama nastoji iz godine u godinu rasti i razvijati se, pokušavajući...

KK Đakovo ovoga vikenda, 14. i 15. srpnja, organizira Turnir ulične košarke, službeni Fiba 3×3 turnir. Svojim organizacijskim karakteristikama nastoji iz godine u godinu rasti i razvijati se, pokušavajući zauzeti respektabilnu poziciju na sceni sličnih turnira. Turnir ulične košarke Slavonija Open Đakovo uz Osječko 1664 ove je godine postao dio Prvenstva Hrvatske 3×3. Predsjednik KK Đakovo Robert Majstorović.

Ovaj način natjecanja je i olimpijski sport

Turnir ima i međunarodni karakter, sudjeluju ekipe iz B i H, Srbije i Mađarske, ukupno 40-ak ekipa, odnosno oko 150 sudionika. I ove godine turnir će se moći pratiti na malim ekranima.

Događaj je to koji godinama privlači brojne gledatelje, sportske zaljubljenike i sudionike iz svih krajeva Hrvatske i regije. Turnir se održava na Strossmayerovom trgu pod tornjevima katedrale, središnji dio turnira započet će u subotu 15. srpnja 2023. u 9:00 sati natjecanjima mlađih kategorija i djevojaka, a od 17:00 sati počinje seniorski turnir. Njegov završetak, najatraktivniji i finalni dio bit će od 20:00 sati.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »