Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Održana utrka lađara - "Kup Borovik"

Treći po redu Kup Borovik održan je tijekom proteklog vikendana akumulaciji Borovik. Uz utrku veslača, koja je ove godine okupila 15 ekipa, održala se i utrka veslačica u kojoj su sudjelovale 4 ekipe,...

Treći po redu Kup Borovik održan je tijekom proteklog vikendana akumulaciji Borovik. Uz utrku veslača, koja je ove godine okupila 15 ekipa, održala se i utrka veslačica u kojoj su sudjelovale 4 ekipe, uz debitantski nastup domaće ženske veslačke ekipe.

Veslači su opet odmjerili snage u utrci dužine cca 10 km, dok su se veslačice natjecale u utrci dužine cca 5 km.

Kada je u pitanju konačan poredak, štit je ove godine otišao u trajno vlasništvo Udruge lađara Zagreb, srebrni su bili veslači iz Udruge lađara Stablina, a brončani Udruga lađara Gusari-Komin. Najuspiješnije veslačice bile su iz Udruge lađarica Sisak, zatim Sparte Bjelovar dok su treće mjesto zauzele domaće veslačice iz Sportsko-veslačke udruge Đakovo. Utrka je i ove godine okupila neke od najjačih ekipa koje se bave ovim sportom.

Foto: fb Sportsko-veslačka udruga Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »