Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Održan Croatian Carp Cup Borovik 2022.

Od 3. do 7. svibnja na jezeru Borovik održan je Croatian Carp Cup Borovik 2022. na kojemu je bilo prijavljeno 20 ekipa iz Drenja, Čepina, Vinkovaca i domaćina Đakova. Organizator je bila Zajednica...

Od 3. do 7. svibnja na jezeru Borovik održan je Croatian Carp Cup Borovik 2022. na kojemu je bilo prijavljeno 20 ekipa iz Drenja, Čepina, Vinkovaca i domaćina Đakova. Organizator je bila Zajednica športsko ribolovnih udruga Đakovo, vrhovni sudac je bio Dinko Pavković a predstavnik organizatora predsjednik ZŠRU Đakovo Zvonko Zorić.

Prvo mjesto osvojila je ekipa CT CARP SHOP MAJIĆ Đakovo sa 289,82 kg ribe, drugo je mjesto pripalo je CT SIOUXI ČEPIN sa 251,25 kg ribe, dok je treća ekipa CT IZIDORI ĐAKOVO sa 188,20 kg ribe. Ukupno je nakon vaganja i fotografiranja u vodu jezera Borovik vraćeno rekordnih 1.853,16 kg ribe.

Najulov je imala ekipa CT SIOUXI Čepin s ribom težine 21,65 kg dok je najmanja bila riba od 3,20 kg.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »