Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Odlični rezultati Kickboxing kluba "Blitz''

Jučer (13.03.) u Osijeku je održano prvenstvo Hrvatske u kickboxing disciplini K1 za style juniore i seniore. Đakovački Kickboxing klub Blitz nastupio je sa četiri borca. Andrej Kedveš obranio je...

Jučer (13.03.) u Osijeku je održano prvenstvo Hrvatske u kickboxing disciplini K1 za style juniore i seniore. Đakovački Kickboxing klub Blitz nastupio je sa četiri borca.

Andrej Kedveš obranio je naslov seniorskog prvaka Hrvatske u kategoriji -71 kg ostvarivši dvije pobjed prekidom. Nalov juniorskog prvaka Hrvatske u kategoriji -75 kg osvojio je Karlo Kedveš, također ostvarivši dvije pobjede. Zatim, u juniorskoj konkurenciji -63.5 kg, srebro je pripalo Mateju Vukoviću koji je u prvom meču pobijedio prekidom u drugoj rundi dok je finalni meč protiv borca iz Splitskog Pit Bulla završio izjednačeno. Unatoč zdravstvenim problemima, četvrti borac, Sandro Nikolić hrabro je odradio borbu protiv splitskog teškaša i tjesno izgubio u polufinalnu +91 kg te tako ostao na brončanoj medalji po ždrijebu.

Prema ostvarenim rezultatima, ovo prevenstvo bilo je jedno od najuspješnijih za đakovački Kickboxing klub Blitz. Također, ovim plasmanom Andrej je izborio odlazak na Europsko seniorsko prvenstvo koje će se održati krajem godine u Turskoj dok će Karlo nastupiti na juniorskom Svjetskom prvenstvu u Irskoj.

Izvor i foto: Kickboxing klub "Blitz'' Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »