Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Odlični borci Kickboxing kluba Blitz

Odličan vikend bio je za đakovačke borce Kickboxing kluba Blitz. Naime Luka Jaman borio se u kategoriji do 84 kg po K-1 pravilima u Medulinu na "Cave romane fight night" gdje je tehničkom nokautom...

Odličan vikend bio je za đakovačke borce Kickboxing kluba Blitz. Naime Luka Jaman borio se u kategoriji do 84 kg po K-1 pravilima u Medulinu na "Cave romane fight night" gdje je tehničkom nokautom u 3 rundi pobjedio Nadira Businella iz Italije. Petar Jaman i Andrej Kedveš odlične rezultate su ostvarili u Kopru u Sloveniji gdje su sudjelovali na profesionalnom natjecanju kickboxinga "W5" Ruske organizacije. Petar Jaman bio je bolji od domaćeg Aleksandera Stankova, a Andrej Kedveš ostvario je 6-tu uzastopnu pobjedu ovoga puta protiv Ukrajinca Orfuna Sananzadea te dobio priliku napasti pojas profesionalnog prvaka Europe po K-1 pravilima u kategoriji do 65 kg i to već početkom studenog.

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »