Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Odbojkašice zabilježile pobjedu u gostima

Jučer su đakovačke odbojkašice gostovale u Kostreni u sklopu prvog kola od šest doigravanja za ostanak u prvoj ligi. U vrlo teškoj, dinamičnoj i zahtjevnoj utakmici uspjele su, nakon 2,5 sata igre...

Jučer su đakovačke odbojkašice gostovale u Kostreni u sklopu prvog kola od šest doigravanja za ostanak u prvoj ligi. U vrlo teškoj, dinamičnoj i zahtjevnoj utakmici uspjele su, nakon 2,5 sata igre pobjediti domaću ekipu rezultatom 3-2. Svaki bod je bitan pa tako djevojke s osvojena dva boda, vode s ukupno osvojenih 18, bodova, druga je ekipa Azene s 12 bodova, treća Kostrena s 11 i zadnji Rovinj sa 1 bodom. Narednog vikenda OK Đakovo domaćini su ekipi Azene iz Velike Gorice te očekuju podršku ljubitelja sporta kako bi djevojke ostvarile još jedan pozitivan rezultat i uspjele izboriti direktan ostanak, bez igranja kvalifikacija, koje iziskuju puno dužu sezonu i financijski mnogo koštaju. Za OK Đakovo nastupile su: Maja Maričić, Ana Barišić, Anela Gajić, Sandra Fundek, Tatjana Gajić, Anja Jurić, Matea Ćato, Zdenka Babić, Tea Magdić i Veronika Habijanec.
Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »