Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Noćni turnir u malom nogometu igrao se u Punitovcima

Punitovačka NK „Slavonija“ uz mjere zaštite od koronavirusa organizirala je u četvrtak, petak i subotu, 30. i 31. srpnja i 1. kolovoza, jedinstveni, tradicionalni noćni turnir u malom nogometu,...

Punitovačka NK „Slavonija“ uz mjere zaštite od koronavirusa organizirala je u četvrtak, petak i subotu, 30. i 31. srpnja i 1. kolovoza, jedinstveni, tradicionalni noćni turnir u malom nogometu, „4 : 4“, na kojemu je sudjelovalo 13 ekipa s igračima iz sela punitovačke Općine i okolnih mjesta. Turnir je to na mini igralištu u kojemu igraju u ekipi po 4 igrača na golove bez golmana - goliće.

Posjetitelji su uz atraktivan nogomet i pucanja penala od gola do gola, mogli uživati u domaćim delicijama, kuhanom kukuruzu, ćevapima i langošicama.

Najbolja je bila punitovačka ekipa „Kekecki kraj“- Punitovci, drugi su bili „Tomislav obrt“- Beketinci, a treći „Cerovčani“- Jurjevac. Medalje za prva tri mjesta uručio je Petar poljarević, predsjednik NK „Slavonije“. Sudili su domaći suci, Miro Horvat i Jozo Tadijan. U revijalnom dijelu turnira zaigrale su ekipe djevojčica i dječaka.

Turniru je nazočila i Jasna Matković, načelnica punitovačke Općine koja je financijski pomogla održavanju turnira.

Tekst i foto: Mirko Knežević

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu - Sport - Novi Radio, Đakovo

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu

Naša mlada sugrađanka Donatella Sertić i ovaj vikend je bila uspješna

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »