Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Noćni cener ponovno u Strizivojni

Ulična utrka Noćni cener Najdužom ulicom u Hrvatskoj održat će i ovoga ljeta u općini Strizivojna. Naime, navedena ulica spaja tri županije, a duga je 7, 2 kilometara. Utrka će se održati 27....

Ulična utrka Noćni cener Najdužom ulicom u Hrvatskoj održat će i ovoga ljeta u općini Strizivojna. Naime, navedena ulica spaja tri županije, a duga je 7, 2 kilometara. Utrka će se održati 27. kolovoza 2022. godine s početkom u 20:00 sati i u očekivanom trajanju do 22:00 sata. Sudionici će moći sudjelovati u utrci na 5 i 10 kilometara. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 150 kuna. Organizator je Općina Strizivojna uz Odbojkaški klub Strizivojna, Cener – udruga za sport, rekreaciju i urbanu kulturu i Turističku zajednicu grada Đakova. Više informacija kao I prijavu moguće je izvršiti putem linka stotinka.hr.

Kao i prethodnih godina, za vrijeme utrke promet će biti reguliran prema prometnom elaboratu privremene regulacije prometa br. 04-02/2020 . Prometnice će biti zatvorene za promet u periodu od 19:30-22:00. Za održavanje manifestacije ishođene su prethodne suglasnosti za zatvaranje dionice

Županijske ceste br. ŽC4202 i lokalne ceste LC44138 od strane Uprave za ceste Osječko-baranjske županije i MUP-a Policijske uprave Osječko-baranjske.

Utrka će se odvijati u navedenom vremenskom periodu Ulicom Braće Radića od raskrižja s Kolodvorskom ulicom do k.br. 568.

Ovim putem mole se svi mještani da poštuju zabranu prometa u navedenom periodu te ne izlaze sa svojih kolnih prilaza i iz sporednih ulica na glavnu kako bi se osigurala sigurnost svih natjecatelja.

Policijska postaja Đakovo osigurati će nadzor za poštivanje postavljene privremene prometne regulacije.

Info:FB Općina Strizivojna

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »