Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

"Noćni Cener" najdužom ulicom u Hrvatskoj

Općina Strizivojna i službeno ima potvrdu da je njezina Ulica braće Radić sa svojih 8,6 kilometara najduža ulica u Hrvatskoj. Takva informacija bila je poticaj za daljnju promidžbu i promociju toga...

Općina Strizivojna i službeno ima potvrdu da je njezina Ulica braće Radić sa svojih 8,6 kilometara najduža ulica u Hrvatskoj. Takva informacija bila je poticaj za daljnju promidžbu i promociju toga mjesta. Tako će se u okviru Ljeta u Strizivojni, sutra 31.kolovoza održati 1. noćni Cener najdužom ulicom u Hrvatskoj, najavljuje načelnik općine Josip Jakobović. Općina ga organizira zajedno s Odbojkaškim klubom Strizivojna. Početak utrke je u 20 sati ispred zgrade OŠ I. B. Mažuranić pa kroz Malu Bosnu u dužini od 5 kilometara, dodaje Jakobović. U Strizivojni će bit postavljena privremena prometna regulacija tijekom utrke.
Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »