Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

NK “Slavonija” Budrovci: Treći Memorijalni turnir “Igor Kedačić”

Na rasporedu tijekom nadolazećeg vikenda još je jedan Memorijalni malonogometni turnir kojeg organizira NK “Slavonija” Budrovci. Memorijalni turnir odigrat će se treći put od 2019. godine u znak...

Na rasporedu tijekom nadolazećeg vikenda još je jedan Memorijalni malonogometni turnir kojeg organizira NK “Slavonija” Budrovci. Memorijalni turnir odigrat će se treći put od 2019. godine u znak sjećanja na tragično preminulog igrača Igora Kedačića. Na truniru će pored organizatora nastupiti još i NK “Dračice” Đakovo, NK “Šokadija” Strizivojna i NK “Ratar” Piškorevci. Prvog dana turnira u Budrovcima 31. srpnja na rasporedu su polufinalni dvoboji, a u nedjelju 1. kolovoza utakmica za 3. mjesto i finale. Domaćini će braniti titulu pobjednika. Za gledatelje i sve posjetioce osigurana je hrana i piće, ali i bogate tombole.

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek" - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella nastupila na Tigar kupu "Igor Malek"

Donatella se natjecala u dvije kategorije

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »