Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Neprimjereno skandiranje na utakmici NK ,,BSK'' i GNK ,,Dinamo''

Jučer, 27. listopada, u vremenu od 15 do 16,50 sati, u Bijelom Brdu, na stadionu NK „BSK“ odigrana je nogometna utakmica osmine finala nogometnog kupa, između NK „BSK“ i GNK „Dinamo“. Nogometnu...

Jučer, 27. listopada, u vremenu od 15 do 16,50 sati, u Bijelom Brdu, na stadionu NK „BSK“ odigrana je nogometna utakmica osmine finala nogometnog kupa, između NK „BSK“ i GNK „Dinamo“. Nogometnu utakmicu na stadionu NK „BSK“ gledalo je oko 1 100 gledatelja. Tijekom utakmice je došlo do neprimjerenog skandiranja skupine navijača. Prije same utakmice, tijekom i nakon nogometne utakmice policija je uhitila dva navijača zbog počinjenih prekršaja iz članka 4. Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima. U suradnji sa Policijskom upravom zagrebačkom policajci Policijske uprave osječko baranjske provode daljnja kriminalistička istraživanja s ciljem identifikacije svih navijača koji su tijekom nogometne utakmice kršili zakon. Po završetku kriminalističkih istraživanja Policijska uprava osječko-baranjska obavijestit će javnost o rezultatima izvida.

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »