Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Nedjelja donosi prvu motocross i quadcross utrku u Viškovcima

MK Viškovci organizira pozivnu utrku motocross i quadcross disciplina. Ovo je prva takva utrka na području Osječko-Baranjske županije nakon deset godina, te prva utrka na đakovačkom području ikad....

MK Viškovci organizira pozivnu utrku motocross i quadcross disciplina. Ovo je prva takva utrka na području Osječko-Baranjske županije nakon deset godina, te prva utrka na đakovačkom području ikad. Vozači iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Mađarske i Slovenije dolaze da pokažu svoje sposobnosti, te da zaključe sezonu 2022. na najbolji mogući način. Iz Moto kluba Viškovci pozivaju sve da svojim dolaskom uveličaju ovaj veliki događaj, provedu nedjeljno popodne uz grmljavinu motora i quadova te podrže vozače. Utrka će se održati u nedjelju 30. listopada s početkom u 11:00 sati na motocross stazi u Viškovcima.

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »