Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Najuspješnije ekipe iz Josipovca Punitovačkog i Gorjana

Na jezeru Borovik, čije su vode idealne za Carp CUP natjecanje i po vrstama ribe i po količinama, jučer, u nedjelju 20. rujna, u organizaciji ZŠRU Grada Đakova, i pod pokroviteljstvom Općine Drenje,...

Na jezeru Borovik, čije su vode idealne za Carp CUP natjecanje i po vrstama ribe i po količinama, jučer, u nedjelju 20. rujna, u organizaciji ZŠRU Grada Đakova, i pod pokroviteljstvom Općine Drenje, završio je CROATIAN CARP CUP BOROVIK 2020., natjecanje u lovu na šarana i amura, na kojemu je sudjelovalo 12 ekipa sa po tri člana uz lov na 6 štapova. Ekipe su bile iz Đakova, Vinkovaca i Donjih Andrijevaca.

Trebao je to biti Međunarodni Carp Cup, ali COVID- 19 smanjio je brojnost i sudjelovanje ekipa. Natjecanje je trajalo neprekidno 96 sati i to od srijede 16. rujna do nedjelje 20. rujna do 11 sati. Uz sektorske suce glavni suci su bili Zvonko Zorić i Dinko Pavković, predsjednik i tajnik ZŠRU Đakovo, koji su najboljima za prva tri mjesta uručili športske pehare i ribolovne štapove. Nakon svakog od 9 vaganja, fotografiranja ribe i obaveznog poljupca ribiča ulovljenoj ribi ista se pred sucima neozlijeđena vraćala u jezero.

Ukupno je ulovljeno 312,75 kg ribe. Najbolja je bila ekipa CT Šaran, ribiča oca i sina , Martina i Josipa Labaka iz Josipovca Punitovačkog i Ivana Milkovića iz Gorjana sa ulovljenih 64,575 kg ribe. Drugi su bili CT Općina Drenje sa ulovom od 55,700 kg, a treći CT Kvaldo sa ulovom od 43,050 kg ribe. Naj ulov pripao je Općina Drenje sa šaranom od 18,425 kg.

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »