Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Najboljeg sportaša Županije, Andreja Kedveša, već ovog vikenda čeka meč za titulu prvaka Europe

Nakon što je Andrej Kedveš proglašen najboljim sportašem Đakova u 2019. godini uslijedilo je još jedno priznanje. Naime, proteklog tjedna održano je svečano proglašenje najuspješnijih sportaša...

Nakon što je Andrej Kedveš proglašen najboljim sportašem Đakova u 2019. godini uslijedilo je još jedno priznanje. Naime, proteklog tjedna održano je svečano proglašenje najuspješnijih sportaša Osječko-baranjske županije, I ova titula pripala je upravo viceprvaku u svijetu kickboxcinga, Andreju Kedvešu. Ovo je veliko priznanje I motiv za daljnji rad, kako za Andreja, tako i za Kickboxing klub Blitz, čiji je on član. Trener Danijel Šimundić.

2019. godina je zaista bila uspješna, a takvoj se nadaju i u 2020. Trener Šimudnić prisjetio se titula koje je osvojio Andrej, ali i one koje priželjkuju u budućnosti.

Ovu godinu otvaraju nastupom u Bergamu u Italiji gdje ih čeka profesionalni meč za titulu prvaka Europe protiv talijanskog reprezentativca već ovog vikenda.

Šimundić je najavio i veliki događaj koji će se u ožujku održati u Đakovu, a radi se o prvenstvu Hrvatske u disciplini K1, gdje je naš grad po prvi put domaćin jednog velikog natjecanja.

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »