Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Na streljačkom turniru pobjednik Marko Stević

Ženska inicijativa HNS – a Đakovo i streljački klub Đakovo organizirali su trinaesti po redu turnir u streljaštvu koji se održao u srijedu 08. svibnja. Na turniru je sudjelovalo 34 natjecateljice...

Ženska inicijativa HNS – a Đakovo i streljački klub Đakovo organizirali su trinaesti po redu turnir u streljaštvu koji se održao u srijedu 08. svibnja.

Na turniru je sudjelovalo 34 natjecateljice i natjecatelja, a najbolji su bili Stević Marko koji je osvojio 1. mjesto sa pogođenih 179 krugova, a odmah iza njega, na drugom mjestu je Matea Sopta sa pogođenih 167 krugova. Treći je bio Dalibor Lisac koji je pogodio 163 kruga, dok je 4. mjesto pripalo Ivanu Žigri s pogođenih 155 kruga. Tu je i Tomislav Teufel koji je s pogođenih 154 kruga završio na 5. Mjestu.

Turnir je bio humanitarnog karaktera, te je od kotizacije prikupljeno 1.000,00 kuna, koje su upućene Udruzi za slijepe i slabovidne osobe Đakovo.

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »