Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Na jezeru Jošava ogledni trening veslačkog i kajak kanu sporta

Zajednica športskih udruga Grada Đakova održat će u nedjelju, 16. listopada, ogledni trening veslačkog i kajak kanu sporta na jezeru Jošava s početkom u 10 i 30. Oglednom treningu prisustvovat...

Zajednica športskih udruga Grada Đakova održat će u nedjelju, 16. listopada, ogledni trening veslačkog i kajak kanu sporta na jezeru Jošava s početkom u 10 i 30. Oglednom treningu prisustvovat će vesači i veslačice te predsjednik VK Iktus Osijek, kajakaši i kanuisti te predsjednik Kajak kluba Belišće, rekreativci kanuisti i kajakaši sportasko rekreacijskog kluba Baraber extreme team Belišće, veslačice i veslači Sportsko-veslačke udruge Đakovo, predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog kajak kanu saveza, predsjednik, glavni tajnik i izbornik Hrvatskog veslačkog saveza, predsjednik odbora pri Europskoj federaciji Ruud Heijselaar te predstavnici Osječko-baranjske županije i Grada Đakova. Cilj oglednog treninga je promocija i popularizacija vodenih sportova na širem području Đakovštine kao i uvid u uvjete koje pruža jezero Jošava u smislu realizacije programa treninga, priprema, kampova, natjecanja veslačkog i kajak kanu sporta, ali i mogućnost pretvaranja jezera Jošava u trening i natjecateljski centar Hrvatskog veslačkog saveza i Hrvatskog kajak kanu saveza.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »