Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Mini liga u ribolovu

Dražen Kukučka i Mario Komar prvaci su 1. kola mini lige, natjecanja ribiča RU „Karas“ na josipovačkom ribnjaku u Drljaku upecavši 53,68 kg. Natjecanje je trajalo 24 sata, subota 13. na nedjelju...

Dražen Kukučka i Mario Komar prvaci su 1. kola mini lige, natjecanja ribiča RU „Karas“ na josipovačkom ribnjaku u Drljaku upecavši 53,68 kg. Natjecanje je trajalo 24 sata, subota 13. na nedjelju 14. lipnja. Natjecalo se 12 ekipa s dva člana, po dva štapa. Bodovao se šaran i amur.

Drugi su Damir Konjušak i Goran Kufelj sa 18,09 kg, a treći Danko Kukučka i Matej Kristek sa 10,39 kg. Ukupno su upecana 43 šarana težine 148,77 kg. Naj ulov je pripao Mariu Komaru za šarana od 10,39 kg. Prosudbenu komisiju su činili Josip Kanisek- Joka i Branko Kuric. Drugo kolo mini lige održava se u rujnu a ukupni pobjednici odlaze na neka od natjecanja (Jošava, Borovik, Lapovac…) predstavljajući Udrugu i Općinu Punitovce.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »