Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Matej Jukić i Maja Urban pobjednici triatlona na Boroviku

Jučer je održano šesto izdanje triatlonske utrke na Boroviku, najmasovnije utrke u Slavoniji u organizaciji Planinarskog društva Đakovo te udruge Fit&Strong. Utrka je privukla 200 natjecatelja...

Jučer je održano šesto izdanje triatlonske utrke na Boroviku, najmasovnije utrke u Slavoniji u organizaciji Planinarskog društva Đakovo te udruge Fit&Strong. Utrka je privukla 200 natjecatelja koji su plivali na 400m, vozili bicikl na brdsko-biciklističkoj stazi u duljini od 21km te na kraju trčali 5 km. Triatlon je završilo sa rekordnih 170 finišera.

Pobjednik u muškoj kategoriji je Matej Jukić iz Osijeka koji je triatlon završio u vremenu od 1:09:15. Drugo mjesto zuuzeo je Luka Horvat, dok je treći bio Matija Palčić.

U ženskoj kategoriji pobjednica je Maja Urban koja je triatlon završila u vremenu 1:18:33. Druga je Đakovčanka Sonja Sabo s vremenom 1:22:35, a treća Marina Nenadović.

Nakon utrke, dodijeljene su medalje, a za sve sudionike i triatlonce organiziran je i ručak. Za osiguranje se pobrinula HGSS stanica Osijek.

U sklopu Triatlona po prvi puta održana i dječja utrka na kojoj je sudjelovalo 82 djece.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »