Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Malonogometni turnir "na maliće"

Punitovačka NK „Slavonija“ organizirala je u petak i subotu, 30. i 31. srpnja, na igralištu „Na vodopadu“ tradicionalni noćni turnir u malom nogometu „4 : 4“, na kojemu je sudjelovalo 10...

Punitovačka NK „Slavonija“ organizirala je u petak i subotu, 30. i 31. srpnja, na igralištu „Na vodopadu“ tradicionalni noćni turnir u malom nogometu „4 : 4“, na kojemu je sudjelovalo 10 ekipa iz punitovačke općine i okolnih mjesta.

Turnir je to na mini igralištu u kojemu igraju u ekipi po 4 igrača na male golove bez golmana – maliće.

Prva tri mjesta pripala su punitovačkim ekipama, prvo mjesto „Talibanima“, drugo su zauzele „Freje“, a ekipa „Ni brige ni pameti“ treće mjesto.

U revijalnom dijelu turnira zaigrale su ekipe djevojčica i dječaka. Posjetitelji su uz atraktivan nogomet mogli uživati u domaćim delicijama za koje su se pobrinule članice Udruge žena „Punitovčanke“.

Svaku večer okupilo se oko 250 sudionika i gledatelja, navijača.

Bronca za Donatellu i članice KK Nova Gradiška - Sport - Novi Radio, Đakovo

Bronca za Donatellu i članice KK Nova Gradiška

U nedjelju 14. travnja 2024., naša sugrađanka, karatistica Donatella Sertić bila je  u Ivanjoj Reci gdje je održan karate Kup Hrvatske za mlađe uzraste

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku! - Sport - Novi Radio, Đakovo

Čak 6 hrvatskih finala u Osijeku!

Danas od 15 sati kreće drugi kvalifikacijski dan

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »