Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Košarkaška utakmica KK Đakovo protiv KK Marsonia

U nedjelju 5. vekjače u 19:00 sati u đakovačkoj nastavno sportskoj dvorani KK Đakovo ugostiti će ekipu KK Marsonia iz Slavonskog Broda. Pobjednik ovog susreta ima realne izglede za osvajanjem naslova...

U nedjelju 5. vekjače u 19:00 sati u đakovačkoj nastavno sportskoj dvorani KK Đakovo ugostiti će ekipu KK Marsonia iz Slavonskog Broda. Pobjednik ovog susreta ima realne izglede za osvajanjem naslova ovogodišnjeg natjecanja Druge like Istok te plasman u borbu za viši rang natjecanja.

Obzirom na to da je Marsonia odnijela već dvije pobjede nad Đakovom, jednu jesenas, a nešto prije toga i Kup utakmicu u Đakovu, KK Marsonia u Đakovo dolazi kao favorit te želju za pobjedom ne skrivaju. Našim će igračima definitivno trebati dobra podrška sa tribina, nešto sreće i svakako dobra igra.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »