Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Karlo Kedveš sudjelovao u sportskom događaju "Kup nacija'' u Novom Sadu

Borac đakovačkog kilckboxing kluba „Blitz“ Karlo Kedveš u subotu je upisao svoj profesionalni debi na odličnom eventu pod nazivom “Kup nacija” koji se održao u Novom Sadu. Odlukom sudaca...

Borac đakovačkog kilckboxing kluba „Blitz“ Karlo Kedveš u subotu je upisao svoj profesionalni debi na odličnom eventu pod nazivom “Kup nacija” koji se održao u Novom Sadu. Odlukom sudaca 2:1 pobijedio je borac Žarko Radović iz domaćeg Warrior gyma u meču po K1 pravilima do 75 kg.

„Smatramo da je naš borac odradio odličan meč, odlično parirao 3 godine starijem i 10-ak cm višem protivniku uputivši znatno više udaraca, dok je protivnik nekoliko puta preciznije i ozbiljnije pogađao. Ovim putem čestitamo protivniku na pobjedi, ali smo mišljenja da je moglo završiti i na našoj strani ili uz ekstra rundu što dokazuje i podijeljena sudačka odluka. U svakom slučaju odlično iskustvo za našeg mladog borca koji je po prvi puta osjetio čari borbe bez zaštitne opreme i nestrpljivo čeka svoj sljedeći nastup.“, istaknuli su iz „Blitza“.

KUP Borovik 2024. - Sport - Novi Radio, Đakovo

KUP Borovik 2024.

Slavonska utrka lađa održava se 29. lipnja na jezeru Borovik

Donatella zlatna u Valpovu - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella zlatna u Valpovu

U nedjelju, dana 21. travnja, 2024.godine, Valpovo je bilo domaćin 3.kola Otvorene karate lige Osječko- baranjske županije....

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »