Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Karlo Kedveš najbolji natjecatelj u mlađim dobnim skupinama u ringovnim disciplinama

U subotu je u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima održan trenerski i sudački licencni seminar kickboxing saveza te redovna godišnja i izborna Skupština Hrvatskog kickboxing saveza. Kao i prijašnjih...

U subotu je u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima održan trenerski i sudački licencni seminar kickboxing saveza te redovna godišnja i izborna Skupština Hrvatskog kickboxing saveza. Kao i prijašnjih godina na njima se proglašavaju najuspiješniji natjecatelji i klubovi u protekloj godini. Najbolji natjecatelj u mlađim dobnim skupinama u ringovnim disiplinama u 2022. godini je Karlo Kedveš iz Kickboxing kluba Blitz Đakovo. Podsjećamo, prošle godine Karlo je postao juniorski prvak Hrvatske, a zatim i juniorski prvak svijeta. Ovo nam je potvrda da smo na dobrom putu ka izgradnji još jednog vrhunskog borca u našoj dvorani, kazali su iz Kickboxing kluba Blitz Đakovo.

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču - Sport - Novi Radio, Đakovo

Donatella Sertić na Svjetskoj ligi mladih u Poreču

Sudjelovanjem na Svjetskoj ligi mladih u Poreču, Donatella je zaokružila prvi dio uspješne sezone

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »