Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Karatistica Donatella srebrna u Zagrebu

U subotu 9. rujna. 2023. godine u Zagrebu  održan je 10. Zagreb karate Cup, međunarodni karate turnir na kojem je sudjelovala naša mlada đakovčanka Donatella Sertić. Na turniru je sudjelovao 521...

U subotu 9. rujna. 2023. godine u Zagrebu  održan je 10. Zagreb karate Cup, međunarodni karate turnir na kojem je sudjelovala naša mlada đakovčanka Donatella Sertić.

Na turniru je sudjelovao 521 natjecatelj iz 60 klubova i 5 država. Donatella se natjecala u kategoriji 11 f - K A ( učenice ), u kojoj je osvojila srebrnu medalju. U starijoj kategoriji 12 f - K A ( starije učenice ), ostala je bez medalje, što ju nimalo nije obeshrabrilo, već joj je dalo još veći poticaj da nastavi i dalje marljivo trenirati i sudjelovati na turnirima. Počasni gosti na turniru Enver Idrizi i Stefan Lupino čestitali su Donatelli na osvojenoj medalji, čestitkama se naknadno pridružio i Stjepan Božić.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »