Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Karatistica Donatella srebrna u Zagrebu

U subotu 9. rujna. 2023. godine u Zagrebu  održan je 10. Zagreb karate Cup, međunarodni karate turnir na kojem je sudjelovala naša mlada đakovčanka Donatella Sertić. Na turniru je sudjelovao 521...

U subotu 9. rujna. 2023. godine u Zagrebu  održan je 10. Zagreb karate Cup, međunarodni karate turnir na kojem je sudjelovala naša mlada đakovčanka Donatella Sertić.

Na turniru je sudjelovao 521 natjecatelj iz 60 klubova i 5 država. Donatella se natjecala u kategoriji 11 f - K A ( učenice ), u kojoj je osvojila srebrnu medalju. U starijoj kategoriji 12 f - K A ( starije učenice ), ostala je bez medalje, što ju nimalo nije obeshrabrilo, već joj je dalo još veći poticaj da nastavi i dalje marljivo trenirati i sudjelovati na turnirima. Počasni gosti na turniru Enver Idrizi i Stefan Lupino čestitali su Donatelli na osvojenoj medalji, čestitkama se naknadno pridružio i Stjepan Božić.

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu - Sport - Novi Radio, Đakovo

2. kolo Otvorene lige Osječko-baranjske županije 2024. u karateu

Naša mlada sugrađanka Donatella Sertić i ovaj vikend je bila uspješna

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“ - Sport - Novi Radio, Đakovo

Policajci trčanjem promovirali kampanju ''Postani policajac“ i projekt „Zdrav za 5“

Utrka je održana na uzvisinama i obroncima „Krndije“ u organizaciji Sportsko-rekreacijskog kluba „Baraber“ Belišće

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »