Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Karatistica Donatella Sertić uspješno nastupila u Poreču na 15. WKF Trening kampu za mlade

Ove godine održan je u Poreču 15. WKF Trening kamp za mlade, WKF Kup za mlade i Kup u parakarateu te WKF Liga za mlade. Sudjelovalo je 3800 karatista iz 72 zemlje svijeta, uzrasta od 10 do 20 godina....

Ove godine održan je u Poreču 15. WKF Trening kamp za mlade, WKF Kup za mlade i Kup u parakarateu te WKF Liga za mlade. Sudjelovalo je 3800 karatista iz 72 zemlje svijeta, uzrasta od 10 do 20 godina. Dio ovog najprestižnijeg događanja sezone svjetske razine bila je Đakovčanka Donatella Sertić, kojoj je ovo prvo sudjelovanje na takvom događaju. Trenirala je pod vodstvom višestrukog svjetskog, europskog i olimpijskog nositelja odličja, španjolca Damiana Quintera u katama. Veliku pomoć kao koordinatori trening kampa pružili su predsjednik WKF komisije sportaša David Benetello i naš proslavljeni šampion Enver Idrizi. Od ostale svjetske elite, mlade su trenirali i Douglas Brose, Stanislav Horuna te Hrvatski najuspješniji karatisti u borbama braća Anđelo i Ivan Kvesić. Ovogodišnji WKF Trening Kamp za mlade, otvorio je predsjednik Hrvatskog karate saveza Davor Cipek.

Karatistica Donatella, uz najveću podršku užih članova obitelji odnosno majke, kući se vratila za još jedno veliko iskustvo, sa zadovoljavajućim rezultatima. Donatella nastavlja marljivo sa radom i još većom željom i ljubavlju prema karateu.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »