Novi Radio, Đakovo

Uvijek ugodno

99,5 MHz

Karatistica Donatella Sertić uspješna na dva međunarodna turnira

Autor: Novi Radio

Ovakvi uspjesi postignuti na turnirima ovoga ranga, posebno su značajni i poticajni za Donatellu kako bi još bolje trenirala i postizala bolje rezultate

Karatistica Donatella Sertić uspješna na dva međunarodna turnira - Novi Radio, Đakovo

Vikend iza nas bio je posebno aktivan i izazovan za našu mladu karatašicu Donatellu Sertić, koja se natjecala na čak dva međunarodna turnira. Prvi karate turnir ,23. ožujka, subota TAD CUP 2024. održan je u Rijeci, nastupilo je 765 natjecatelja iz 97 klubova i 7 država. Donatella je u svojoj kategoriji Starije učenice A, u polufinalu izgubila od talijanke i osvojila broncu, dok je u starijoj kategoriji Mini kadetkinje A, osvojila srebrno odličje. Drugi turnir bio je 24.nedjelja Bushido Banja Luka Open BiH sa 555 natjecatelja iz 48 klubova i 7 država, gdje je Donatella u jakoj konkurenciji u svojoj kategoriji Starije učenice osvojila visoko 5.mjesto i u starijoj kategoriji Mini kadetkinje osvojila 6.mjesto.

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na  turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN. - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ekipe Slavonija nekretnine i Novi radio na turniru ulične košarke SLAVONIJA OPEN.

Ovo je bila deveta godina turnira

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale - Sport - Novi Radio, Đakovo

Ovoga vikenda košarka pod tornjevima katedrale

Turnir se održava već devetu godinu za redom po sistemu 3x3, a podržan je od strane Hrvatskog košarkaškog saveza

Ova web stranica radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »